CH S*Pearlymoon's Fudge

10530945_10152601625369985_7730772397452078213_n

Född: 2013-04-25

Färg: BSH c (solid lila, korthår) 


Far: Knallåsen's Unika Ubbe  Mor: S*Pearlymoon's Daiqiri 

Pris: 4000 kr

 

Fudge är en mycket social kisse som älskar att ligga nära och gosa. Hon är tyvärr ganska mån om att hålla sin position högt i rang i vår kattgrupp och vi tror att hon skulle må gott av att få bli ensamkatt. Vi tror att hon skulle trivas bäst hos någon som är mycket hemma eller hos en barnfamilj där hon skulle få mycket uppmärksamhet, hon älskar barn!

Fudge levereras kastrerad, vaccinerad och veterinärbesiktad samt med tillhörande stamtavla. Hon är ID-märkt med chip.

Kontakta oss gärna via e-post vid intresse: britter@hennerdal.com

S*Hennerdals Figaro

Förmedlad annonsering av vuxen katt från vår uppfödning


 

collage    

Född: 2015-01-16

Färg: BRI w 62 (vit, orangeögd)

Figaro har varit en väldigt stor och viktigt del av vårt liv. Vi älskar honom så. Han är kärleksfull och den sötaste katt i hela världen. Vi tror att han förtjänar hela världens kärlek men tyvärr har det blivit så att vi kan inte ge honom den tid och kärlek han förtjänar. Vi har haft mer och mer ansvar från jobbet vilket betyder att vi är sällan hemma och reser ofta. Det är med en tungt hjärta att vi har bestämt oss att hitta Figaro ett nytt hem.

Hawa Youssofzay, Figaros ägare

 

Kontakt:

hawayoussofzay@icloud.com

0704509981 (endast SMS vid första kontakt)

Vuxen katt till salu

Tyvärr måste vi som uppfödare ibland fatta det tunga beslutet att sälja någon av våra vuxna katter. Det kan bero på att katten inte trivs med livet i en större kattgrupp men det kan också handla om en katt som vi utvärderat för avel men beslutat oss för att inte använda i vårt avelsprogram av olika skäl.

Dessa katter säljs självklart på samma sätt som våra kattungar och vi önskar finnas till för er som köpare för support samt att få följa katten vidare i livet. 

En vuxen katt säljs kastrerad till ett livslångt sällskapshem. Läs mer om att köpa katt från S*Hennerdals.